سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شرکت اوبر 600 نفر را در هند اخراج میکند

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شرکت فناوری اوبر آمریکا، قصد دارد به خاطر شیوع ویروس کرونا و تبعات این اپیدمی بر فعالیت‌های اقتصادی در سراسر جهان 23 درصد از کارمندان خود را اخراج کند.

بر همین اساس این شرکت آمریکایی قصد دارد در هند 600 نفر از کارمندان را تعدیل کند.

توقف فعالیت‌های اقتصادی و خانه نشین شدن مردم به خاطر کرونا در بسیاری از کشورها، شرکت تاکسیرانی اوبر را از درآمدهایش محروم کرده است.

این شرکت هفته گذشته گفته بود که حدود یک سوم از کارمندانش در سراسر جهان را به خاطر کاهش هزینه‌ها در سایه کرونا اخراج کرده و برای کسب درآمد روی فعالیت‌های اصلی‌اش در رساندن غذا و ارائه خدمات تاکسیرانی تمرکز خواهد کرد.

پارادیپ پارامسواران، مدیرعامل بخش هند و جنوب آسیای اوبر، ‌می‌گوید تبعات شیوع کرونا و اوضاع غیرقابل پیش‌بینی نسبت به اوضاع کرونا، باعث شده زیرمجموعه اوبر در هند تصمیم بگیرد تا نیروی خود را کاهش دهد.

شرکت اولا، که رقیب اوبر در هند به شمار می‌رود و زیر مجموعه گروه مالی سافت بنک، است نیز هفته گذشته گفته بود که با توجه به کاهش 95 درصدی درآمدهایش طی ماه‌های گذشته 1400 نفر از کارمندان خود را اخراج خواهد کرد.

از اواخر ماه مارس و آغاز اعمال محدودیت‌های اجتماعی و اقتصادی برای کنترل شیوع کرونا، عملا کسب و کار شرکت‌هایی نظیر اولا و اوبر خوابیده است.

اگرچه طی روزهای گذشته دهلی نو بخشی از این محدودیت‌ها را لغو کرده اما تقاضا برای خدمات ارائه شده برای این شرکت‌ها همچنان به شدت پایین است.

اوبر در بیانیه خود تعداد کارمندانش در هند را اعلام نکرده اما منابع آگاه می‌گویند این شرکت هم اکنون در هند 2400 تا 2500 کارمند هندی دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شرکت باربری کهن‌+نگال، آمریکا احتمالا 20 هزار نفر از کارمندان خود را اخراج می‌کند. 

کارمندان بخش انبارداری این شرکت باررسانی احتمالا شاهد بیشترین اخراج خواهند بود چرا که بنا به گفته کلوس میشل کهن، که سهامدار عمده این شرکت به شمار می‌رود شیوع کرونا به شدت به حمل و نقل دریایی بین‌المللی آسیب زده است.

این شرکت باربری 83 هزار نفر کارمند در سراسر جهان دارد که  برخلاف اروپا به خاطر نبود قانون برای کاهش ساعت کاری کارمندان در آمریکا بخش قابل توجهی از این 20 هزار نفر اخراجی از آمریکا خواهند بود.

وی در مصاحبه با یک رسانه آلمانی گفت: که معتقد است روند جهانی شدن کند شده و شاهد طراحی سایت وردپرس توسعه منطقه‌گرایی در جهان هستیم.

کهن می‌گوید: این شرکت در سایه بحران پیش آمده می‌تواند با کاهش 20 تا 25 درصد از کارمندان خود به فعالیتش ادامه دهد.

وی ادامه داد: باتوجه به آنکه معلوم نیست بحران کنونی تا چه زمانی طول خواهد کشید و چقدر خسارت‌بار خواهد بود عملکردهای مالی سال جاری نسبت به سال گذشته ضعیف‌تر پیش‌بینی می‌شود.

به گفته این سرمایه‌دار حجم حمل و نقل بین‌المللی به شدت به خاطر تبعات شیوع کرونا کاهش یافت و سؤال اینجاست که آیا شاهد آغاز روند بهبود اقتصاد جهانی در ماه ژوئن خواهیم بود یا خیر.

کهن می‌گوید: ‌انتظار دارد طی سال‌های آینده میزان تولید در جهان همچنان پایین باشد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز،به گفته منابع آگاه،  شرکت هواپیمایی اتحاد ایرویز ابوظبی امارات، طی ماه جاری صدها نفر از کارمندان خود از جمله تعدای از خدمه پرواز را به خاطر زمین‌گیر ماندن ناوگان خود ناشی از کاهش تقاضا برای مسافرت‌های هایی به خاطر شیوع کرونا اخراج کرده است.

این شرکت متعلق به دولت ابوظبی، در آگوست سال گذشته 20 هزار و 530 کارمند داشت و از ماه مارس سال جاری ناوگان مسافری خود را زمین‌گیر کرده است. 

شرکت اتحاد در ماه آوریل اعلام کرد که تعداد زیادی از کارمندان این شرکت اضافه هستند .

دو منبع آگاه اعلام کردند که صدها نفر از کارمندان اتحاد طی ایسنا ماه می اخراج شده و انتظار می‌رود در آینده نزدیک شاهد تعدیل بیشتر نیرو توسط این شرکت هواپیمایی باشیم.

سخنگوی اتحاد اعلام کرده این شرکت با مازاد نیرو در برخی از حوزه‌های خود مواجه بوده است.

وی گفت: پر واضح است که تقاضا برای مسافرت‌های هوایی در آینده نزدیک به میزان قابل توجهی پایین خواهد ماند و در نتیجه ما باید تصمیمات سختی را با هدف تضمین بقای شرکت هواپیمایی اتحاد در سایه بحران پیش آمده، اتخاذ کنیم.

این شرکت که از سال 2016 معادل 5.6 میلیارد دلار ضرر کرده است، به خاطر تعطیل شدن مسافرت‌های هوایی طی ماه‌های گذشته حقوق کارمندان خود را نیز کاهش داده است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، شرکت هواپیمایی امارات،  قصد دارد حدود 30 درصد از کارمندان خود را به خاطر تبعات شیوع ویروس کرونا، و  کاهش تقاضا برای مسافرت‌های هوایی اخراج کند.

این شرکت در پایان ماه مارس 105 هزار نفر نیرو دارد و حالا صحبت از اخراج 30 هزار نفر از آنها است.

منابع آگاه می‌گویند: این شرکت هواپیمایی همچنین قصد دارد روند کنار گذاشتن هواپیماهای A380 خود که بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان به شمار می‌رود، سرعت بخشد.

سخنگوی این شرکت گفت: هنوز درباره تعدیل نیرو در این شرکت هواپیمایی به صورت عمومی اعلانی صورت نگرفته است اما در عین حال این شرکت در حال بازنگری در هزینه‌ها و منابع خود بر اساس چشم انداز پیش روی حمل و نقل هوایی بین‌المللی است.

وی گفت:‌هرگونه تصمیمی در این باره به شکل رسمی اعلام خواهد شد.

شرکت هواپیمایی امارات یکی از بزرگترین شرکت‌های هواپیمایی جهان است که از هواپیماهای پهن پیکر با برد بلند، استفاده می‌کند.

این شرکت اوایل ماه جاری گفته بود که برای عبور از بحران کرونا به دنبال استقراض است و ممکن است مجبور شود با توجه به آنکه طی ماه‌های آینده دشوار‌ترین شرایط فعالیت خود را تجربه خواهد کرد اقدامات سخت‌تری را مدنظر قرار دهد.

این شرکت که متعلق به دولت امارات است، در ماه مارس پروازهای معمول خود را به خاطر شیوع کرونا و متعاقبا کاهش تقاضا برای مسافرت‌های هوایی لغو کرده‌اند.

این شرکت اعلام کرده که حداقل 18 ماه  طول خواهد کشید که شاهد بهبود تقاضا در مسافرت‌های طراحی سایت وردپرس رایگان هوایی جهان باشیم.

شرکت هواپیمایی امارات همچنین گفته که شیوع کرونا به درآمد این شرکت در سه ماهه نخست سال جاری به شدت آسیب می‌زند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، در معاملات امروز شاخص‌های آتی سهام آمریکا در بورس‌های آسیایی S&P500 E-mini دو درصد رشد کرد و با عبور از رقم 3 هزار واحد به رکورد 3هزار و 12 واحد رسید.

دلیل رشد شاخص‌های آتی سهام آمریکا، در معاملات امروز عبور سهامداران از توجه به مناقشات تجاری بین چین و آمریکا و امید بستن به بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان پس از پیک کرونا، بوده است.

در آخرین معاملات شب گذشته شاخص s&p500 آمریکا در 2955.45 واحد بسته شد که شاخص معاملاتی امروز 1.9 درصد رشد کرده است.

پیش‌بینی می‌شود با توجه به آنکه مقاومت 3 هزار واحد شکسته شده است، بورس آمریکا طی ساعات آینده رشد قابل توجهی را تجربه کنند.

شاخص معاملات آتی شاخص داوجونز نیز 2.12 درصد طی امروز بالا رفته است.

وی اعلام کرد: بنیاد مسکن از تعداد 400 هزار واحد در شهرهای زیر 100 هزار نفر تعداد 100 هزار واحد مسکونی را تقبل کرده است و کار را در اختیار دارد. همچنین 38 هزار واحد هم با توافق صورت گرفته در شهرهای با جمعیت بیش از 100 هزار نفر احداث خواهد شد.

*هزینه هرواحد مسکن ملی 300میلیون تومان است

حق شناس همچنین در خصوص مساحت واحدهای مسکن ملی که قرار است در شهرهای با جمعیت کمتر از 100 هزار نفر احداث شوند اعلام کرد: میانگین متراژ هر کدام از واحدهای در تعهد بنیاد مسکن برای ساخت در قالب طرح اقدام ملی مسکن 80 مترمربع است که اگر با اغماض و با محاسبه مشاعات هر کدام از واحدها را 100 مترمربع تلقی کنیم برآوردهای ما نشان می دهد در بسیاری از موارد از 300 تا 350 میلیون تومان برای هر واحد مسکونی با احتساب وام باید منابع تامین کنیم که بدون محاسبه وام پیش بینی ما این است که هر واحد از 200 تا 250 میلیون تومان هزینه دارد.

وی همچنین در خصوص رقم آورده اولیه هر کدام از متقاضیان مسکن ملی برای قرار گرفتن آن ها گوگل در فهرست افراد واجد شرایط در مرحله اول اعلام کرد: رقم اولیه آورده سپرده گذاران 30 میلیون تومان به ازای هر فرد متقاضی بود که باید به نام خود فرد متقاضی در حساب بانکی سپرده گذاری می شد. هم اکنون با وزارت راه و شهرسازی در حال بررسی هستیم که با توجه به همه آیتم های اثرگذار در هزینه های ساخت و ساز بتوان این مبلغ را واقعی سازی کرد؛ به احتمال این میزان قدری افزایش خواهد یافت و ممکن از است از پروژه ای به پروژه دیگر تغییر کند چون ممکن است در برخی از پروژه ها مساحت زیربنای واحدها با هم متفاوت باشد.

وی همچنین در خصوص نحوه تخصیص زمین به پروژه های اقدام ملی مسکن در شهرهای با جمعیت کمتر از 100 هزار نفر توضیح داد: در این زمینه دو گروه واگذاری در نظر گرفته شده است. در واگذاری های 99 ساله هزینه ای از بابت قیمت زمین به متقاضی تحمیل نمی شود ودر قالب اجاره 99 ساله در اختیار آن ها گذاشته می شود. مورد دوم مربوط به زمین هایی است که دولت مالکیت آن ها را نیز به خریدار انتقال می دهد.پیش بینی شده است که هزینه این زمین ها نیز در قالب اقساط 5 ساله از متقاضیان دریافت شود در نتیجه در زمین هایی که متری واگذار می شود قیمت زمین بنا بر سهم سرانه هر واحد مسکونی از زمین از متقاضی دریافت می شود. این موارد مواردی است که زمین ارزنده است و واحد مسکونی در موقعیت خوبی قرار گرفته و متقاضی بنا بر میزان آورده و بودجه و نقدینگی خود می تواند انتخاب کند که واحد خود را از این پروژه ها انتخاب کند در غیر اینصورت می تواند از پروژه های 99 ساله واحد انتخاب کند که در این حالت هزینه تامین زمین با توجه به اجاره بهای بسیار ناچیزی که متقاضیان در قبال زمین پرداخت می کنند نزدیک به صفر است.

منبع: خبرگزاری فارس